Ne bulursam yutuyorum..

Thursday, March 11, 2010

Valla feci saldim. Uyuz re.gl gelmedi hala. Zaten her ay 3-4 gun atlayarak gelmesi beni deli ediyor. 3-4 ay once ayin 1-2 sinde olan olay simdi 11inde bile yok. Ama istah tam gaz devam. Resmen agzim sulaniyor yemeklere. Yutkunuyorum birseyi gorunce. Yinede az tuketmeye calissamda 2 hafta onceki halimden eser yok. Zaten tartilamiyorumda korkudan :( Oyle iste bktan bir donem afedersiniz. Spor istedigide kalmadi tabii.
Neyse 1 hafta icinde kendime gelirim ben umarim kendime gelene kadar 55-56 olmam :(

Bir blogcu la.zer ep.las.yonu anlatmis bende hemen anlatayim kendi deneyimimi. Oncelikle benim hor.mon bozuklugundan dolayi cok fazlaydi koltuk alti ve malum bolgemiz. 3 hafta once ilk seansa gittim. INANILMAZ birsey yuzde 50% azaldi belki daha fazla. Ben bu kadar cok azalmasini beklemiyordum tuy yogunlugundan dolayi. Herkese tavsiye ediyorum ama gideceginiz yerin garanti vermesi cok onemli. Benim gittigim yer en az 20% azalir diye her seansta 20% indirim yapacaklarini soyledi. Birde eger cok tuyluyseniz hormonlariniza baktirip oyle gidin cunku hormon bozuklugu varsa hicbirsey azalmamazmis. Yaptiranlarin bir cogu tedavi olmadan gittigi icin sonuc alamiyorlarmis. Ve tabii birseye yaramadi diye kotulenmeye baslaniyor bu yuzden.

7 comments:

Unknown said...

bir de şuna dikkat edilmeli, annem için çene bölgesine gittiğimiz yer ruhsat olmadığından belediye epilasyon ve güzellik merkezini kapattı, malesef parasını peşin ödemiştik, üstüne üstlük bu yer Beylikdüzü'ünde bir alışveriş merkezinin göbeğinde!

balim said...

Cok haklisin zaten adi duyulmamis yerelere gidilmesini onermem kimseye. Guzellik merkezleri degilde estetik kliniklere gidilmesini oneririm. Estetik cerrahi olan bir merkez. Daha guvenli ve hijyenik.
Uzuldum bak kibele keske pesin vermeseydiniz.

Ne kadar aldilar sizden?

SUNSHINE said...

Bernacim canini sikma sen zaten aramizda hedefine en yakin olansin...o yuzden regl sirasinda alacagin kilolardan cok zArar gelmez canini sikma..

balim said...

Kisir dongu gibi oluyor Aynur :) Regl gelmeden 2 kilo ver gelince geri al sonra yine ver sonra yine regl gelsin :)
Aynen boyle gidip duruyor. Ama bu sefer birde o dedigim belly fat cure dieti deneyecegim. Insulini dengeliyormus yazilana gore.

ömür said...

merhaba,öncelikle diyetinde başarılar dilerim ,ben de lazerepilasyon yaptırıp memenun kalanlardanım,en son seansım 2008 hazirandaydı ve o gün bu gün çok rahatım,yanlız koltukaltında 5-10 tane asi inatla gitmedi çok zayıfladıkları için makine görmedi, zaten belli bile olmuyorlar ,benim lazer uygulamasını yapan kişi doktordu herkese de tavsiye edrim

BenimProje said...

Güzelim regl olmadinya daha ondan istahin acilmistir. Su dedigin belly diyeti yaparsan bizede anlat kiz, belki faydalanacak birseyler bizde buluruz icinde ; )

balim said...

Tesekkur ederim Omur. Bende yeni basladim ama simdiden tavsiye edebilirim laseri :)

BenimProje, evet reglden dolayi ama hala gelmedi. Bir postta anlatirim o diyeti amerika'da insanlar cok memnun kalmislar.