:)

Monday, April 19, 2010

Tarti aldim bitane digital once 2 kiloluk bulguru tarttim emin olmak icin ve dogru tartti. R.e.gl doneminde olmama ragmen 52.8 kg geldim bu demek oluyor ki 6 ay kadar bir sure icinde 6 kilo vermisim. Bunu en cok sabah kalkar kalkmaz kahvalti etmeme borcluyum sanirim eskidende cok sIkI diyet yapardim ama hic bu kadar incelmemistim. Su an orta 2'de olan kilomdan daha zayifim. Inanilmaz birseey :)

Hedefe kaldi 2 kilo tabii hemen gitmeyecek o da surer 2-3 ay sonucta ayda 1 kilo anca verebiliyorum. Bir daha almiyayimda ben bu kiloylada mutluyum.

Issizlik konusunda moral bozuklugu devam maalesef. Tabii herseyin basi saglik ama insan bu psikolojide onuda kaybediyor :(
Henuz gorusmeden bir haber cikmadi. 1 hafta gecti bugun yarin aramalarini bekliyorum sonuc icin. Hayatimin bosu bosuna gectigini dusunmeye basladim. :( Biliyorum duzelecek 2-3 ay icinde cok daha guzel bir hayatim olacak.
Hayirlisi olsun demekten baska birseyde gelmiyor elimden.
Kolay gelsin hepinize..

5 comments:

Ben hep rejimdeyim said...

Azminden dolayı tebrik ediyorum.. İnsan kendini zayıflayınca süper hissediyor..
Geçen sene düğün için 51.5 kg ye düşmüştüm. Yavaş yavaş kilo aldım ve 55'e kdr çıktım.. Şimdi diyet yapmaya çalışıyorum.. Ama GİTMİYOR GİTMİYOR.. Yarın tartılma günüm..

balim said...

Kafaya takinca gitmiyor gercekten. Hic kafana takma sen gerekeni yap o yavas yavas gidecektir. Ben daha sIk ve fazla yemeye basladiktan sonra daha hizli kaybetmeye basladim. Birde tesekkur ederim :)

SUNSHINE said...

bernacim kilolarin gitmesine sevindim...geri kalan 2 kiloda gider hic merak etme...is konusunda olumlu bakmana cok sevindim...ben yakin zamanda gonlune gire bir is bulacagina inaniyorum...ayrica dediklerin cok dogru saglikli beslenip spor yapinca kilolar zaten gidiyor...ben de artik tartilmayi biraktim...

balim said...

darisi basina Aynur'cum insallah senin kilolarda gidicek ve sende 50lere ulasicaksin. Insallah ikimizde gonlumuze gore bir is buluruz.

sadiş said...

slmmm..inşallah en kısa zamanda iş bulursun.