Başlasınn sıkı diyet..

Sunday, November 29, 2009

Bayram bitti sayılır artık sıkı bir diyete girmenin vakti geldi hepimiz için. Yılbaşına kadar kaçamaksız ne kadar verirsek o kadar iyidir. Zira yılbaşında 1-2 kilo alabiliriz :P
Ben son iki gündür çok iyi gitmiyorum.Yediklerimi hatırlamıyorum bile ama 1 dilim baklava, yarım kalbura bastı, 3 tane ma.vi-ye.sil çikolata ve 1-2 bayram şe.keri geçti bogazımdan. (tekrar söylüyorum re.glden nefret ediyorum) .. Bunlar benim iki günlük kaçamaklarımdı. Onun dışında 2 gündür belki 1 dilim ekmek yemişimdir. Ama e.ti fo.rm çubuk kepekli bisküvi zaten onun yerine geçiyordu. Bol bol protein tüketmeye çalısıyorum. Kırmızı eti çok sevmediğimden yakında kanatlanıp uçacagım çünkü hep tavuk gögsü yiyorum. Birde kuru fasulyenin sadece fasulyelerini ayıklayıp yiyorum.İştah açılmasa çok iyi gidiyordum ama napalım her ay yaşanıcak sonuçta :) ..
Yine iki gün az da olsa yürüdüm hiç yoktan iyidir diyorum (züğürt tesellisi :P )
Haa bu arada birde yeş.il çay içmeye başladım yemeklerden sonra 1 fincan içiyorum bakalım o da yararlı olacak mı?? Araştırmalara göre kar.ın yağ.larını eritiyormuş tam benlik..
Valla piyasada ne kadar çay varsa tüketiyorum artık :P
Benden bu şekilde devam ediyor işte. Aralık 10-11 gibi kilo bildirimi yaparım.

Görüşmek üzeree..

4 comments:

Bng.U said...

Ben de yeşil çaya başladım:)

ChoKingCandy said...

Bende iki gün önce babama aldırttım şöyle güzel demlemek için yeşil çay. Poşet yeşil çayı işte, demlemeyi evde tüketcem.

Karın yağları mı dedin arımayacım... o zaman valla 10-15 bardak içerim çünkü en problem yerim oldu şu göbek... pöfff

Kilo bildirimlerini iple çekiyorum her hafta 1 kilo vermiş olsak ne süper olur yaww (çok mu ütopik oldu)

balim said...

CCC'cim 5i-biyerdeyide dene 1-2 hafta bak bakalım sendede etkisi olacak mı?

Choking'cim,
Dergide yazıyordu geçen günlük yeşil çay tüketenlerin karın yağı tüketmeyenden 4 kat daha azmış. İnşallah bizdede işe yarar :)

Kilo bildirimini geç yapacağım bu ay ben gelsin gitsin beklediğimde.. :)

BenimProje said...

Ay tavuk gögüsü doyurucu oluyor birde, ama bende fazla et sevmiyorum, bir yiyorum sonra haftalarca canim istemiyor, ama yumurtaya cok düskünlügüm var ve yohurta. Zaten protein olmadan zayiflanmaz diye okumustum, ondan iyi yapiyoruz sanirim