Geldi gitti çok şükür :)

Tuesday, December 15, 2009

Aman bu ay kurtulduk şişme ve iştah derdinden. Bugün tartıldım ve tartı 53.5-54kg arasında benim acilen bir digital tartı almam gerekiyor. Diyet iyi gidiyor çok şükür iştah eski haline döndü sonunda. Sadece geç uyandığım için yeme düzeni kötü. Geç kahvaltı yapıyorum akşam yemeğinide akşam 7 gibi yiyince tabii yatana kadar acıkıyorum. Çoğu zaman eti form kepekli bisküvi, 1 dilim peynir ve meyvelerle geçiştiriyorum.

Evde artık çok sıkılmaya bunalmaya başladım. :(( Benim acilen bir iş bulmam lazım . Otur otur kafayı yemem yakındır. Hayırlısı olsun diyip geçiştireceğiz :(

3 comments:

ChoKingCandy said...

Canım artık bomba gibi devam edecek diyetin, yeni yıla da az kalmışken umarım hepimiz min kilolarımızda oluruz. 31 aralık günü :)

İş konusunda da sıkma canınıcvyolladiye bi site var oradan da başvur, güzel bir ön yazı yaz, ön yazı gerçekten çook önemli.. Şansın açık olsun bu konuda.

Burcu said...

canımm kafayı yemee, dur sakin ol. işsizlik gerçekten de çok zor bi durum bende yaşadım çok uzun süre ama mutlaka senin içinde bi zamanı vardır.boş bi teselli gibi gelse de kulağa öyle oluyo bu işler ...en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulmanı dilerim..

kiloyaaa ise çook sevindim...regl döneminde hepimiz artıyoruz iştahımız açılıo ona bakmamak lazım..50'ye çok az kaldı baak, heyyooo :)

öpüyorum

balim said...

Valla bir moralimi ayakta tutan suan kilo verisim herhalde chocking o da olmassa tam kafayı yerdim :)
Var ön yazı sonra kariyere cvyollaya uyeyim kariyerden basvuruyorum hep ama turkiyede torpil lazım sanırım :(

ahh sasha ahh artık gelsin zamanı :( mayıs 2008de mezun oldum daha biyerden baslayamadım :(